HTML

Ayin uj elete

A dolgok valtoznak (mindig picit jobbra, remelem), en pedig irok roluk. Elnezest az ekezetek hianyaert - nem tudom, mennyire lesz igy eletkepes a blog - de egyelore angol billentyuzetem van.

Friss topikok

Linkblog

Archívum

Ngonnna - naa naaa

2010.03.12. 12:07 Ayin

Valakinek ott fent van velem valami komoly problemaja.  Ket napja sincs, hogy otthagytam a Lusakai vizivilagot, most kiderult, hogy holnap a Maldiv szigeteken - A MALDIV SZIGETEKEN!!! - is esni fog.  Tehat ha szerencsem van, akkor volt masfel szaraz napom.  Es Marcius vegen London, amelyik varos milyen idojarasarol is hires?  Gyanitom, hogy Juniusig mar nem is fogok megszaradni.  

Addis viszont kellemes, forro, szaraz, ragyod a nap, ugyhogy meg kielvezem az utolso egy orat itt. Ket -harom hetig nem leszek.  Se email, se blackberry, se facebook.  Csak kibirja a vilag nelkulem valahogy.

 

 

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://ayin.blog.hu/api/trackback/id/tr481833917

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása